Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Melon z bitą śmietaną i migdałami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

śmietana kremówka 500 ml
ser biały 4 łyżki
cukier puder do smaku
cukier waniliowy 1 łyżeczka
płatki migdałowe 3 łyżki
czekolada gorzka
melon żółty

Przepis i sposób przygotowania na: Melon z bitą śmietaną i migdałami

Ubijamy śmietanę z cukrem, dodajemy cukier waniliowy, zmielone ser i płatki migdałowe, czekoladę startą na tarce i mieszamy. Melona kroimy w kostkę i nakładamy bitą śmietanę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak