Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Medaliony z cukini

2.0
(9)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cukinia 1
mięso mielone indycze 250 g
jajko 1
Bułka tarta klasyczna Prymat
papryka czerwona 1/2
cebula 1/2
sól
pieprz
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Medaliony z cukini

Cukinię myjemy kroimy na plastry szerokości ok 2 cm, wydążamy środki
naszych medalionów. Paprykę i cebulę kroimy w drobną kostkę,
łączymy z mięsem mielonym, jajkiem i bułką tartą. Gotowym farszem
nadziewamy plastry cukinii, smażymy na patelni z oby dwóch stron.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

caralajna 29.09.2014 07:17
fajny pomysł
Gabi44 10.03.2014 13:13
Smaczne,apetyczne.
pierniczkowo 10.03.2014 10:56
fajny pomysł :)
AZgotuj 10.03.2014 09:20
bardzo ciekawe, nigdy nie robiłam:)
kornelcia 10.03.2014 09:09
smakowity pomysł
luna76 10.03.2014 08:42
Wygląda obłędnie:)
Tahitha 10.03.2014 07:54
super, pychota
Lidzia 10.03.2014 05:50
Pyszne, też takie robię.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak