Przepis i sposób przygotowania na: mazurek bez glutenu z masłem orzechowym i bakaliami
Po wystygnięciu wyjąć i odstawić do wystygnięcia.
Posmarować masłem z fistaszków, udekorować orzechami i bakaliami wg własnego gustu i upodobań.
Smacznego.
mąka gryczana | 70 g |
mąka kukurydziana | 70 g |
mąka ziemniaczana | 70 g |
masło | 120 g |
ksylitol | 40 g |
żółtko jajek | 1 ł |
aromat migdałowy |
masło orzechowe | 150 g |
orzechy nerkowca | do dekoracji |
suszone wiśnie | do dekoracji |
żurawina suszona | do dekoracji |
płatki migdałowe | do dekoracji |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: