Składniki:
koper łodygi | 1 pęczek |
czosnek | 1/2 główki |
Zalewa: | |
sól | 1 łyżka |
cukier | 1 łyżeczka |
ocet 10 % | 1,5 szklanki |
woda | 1/2 litra |
cząber | 4 łodyżki |
fasola szparagowa | 1 kg |
koper łodygi | 1 pęczek |
czosnek | 1/2 główki |
Zalewa: | |
sól | 1 łyżka |
cukier | 1 łyżeczka |
ocet 10 % | 1,5 szklanki |
woda | 1/2 litra |
cząber | 4 łodyżki |
fasola szparagowa | 1 kg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: