Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Marynata do żeberek

3.0
(12)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

olej 2 łyżki
Musztarda francuska Prymat 2 łyżki
sos sojowy 2 łyżki
sos paprykowy 2 łyżki (słodki)
ketchup pikantny 2 łyżki
ząbek czosnku
Pieprz czarny mielony Prymat
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Marynata do żeberek

Czosnek obrać, drobno posiekać lub przecisnąć przez praskę. Wszystkie składniki połączyć i wymieszać. Żeberka zostawić w marynacie na kilka godzin, najlepiej na całą noc.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak