Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Marynata do mięsa pieczonego

2.0
(10)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

olej 4-5 łyżki
sól do smaku
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat 2 łyżeczki
oregano 2 łyżeczki
Papryka słodka mielona Prymat 1 łyżeczka
Papryka ostra mielona Prymat 1 szczypta

Porada

Z taką marynatą nacieram karczek zostawiam w lodówce na noc i piekę w piekarniku.

Przepis i sposób przygotowania na: Marynata do mięsa pieczonego

Pieprz ubijamy w możdzierzu
Do miski wlewamy olej dodajemy sól,papryki ,oregano i pieprz mieszamy.

POLECAM!!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 14.04.2015 01:11
Ciekawa taka.
Margo1 02.03.2015 18:06
Też taką samą robię
gosia56 01.03.2015 00:05
Bardzo dziękuję za komentarze ;) bardzo lubimy tak przygotowany karczek
Róża1 28.02.2015 23:55
na pewno pyszne mięsko jest z takiej marynaty :-)
fotoviderek 28.02.2015 22:56
Przydatny przepis, dzięki :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak