Przepis i sposób przygotowania na: Marchwiowa babka z orzechami
Składniki polewy zagotować i lekko ostudzić. Ostudzone ciasto polać przygotowana polewą, udekorować połówkami orzechów
.
mąka pszenna | 2 szklanki |
cukier | 1 szklanka |
marchew | 2 szklanki |
olej | 1 szklanka |
kakao | 3 łyżki |
jaja | 4 szt |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
orzechy włoskie | 1 szklanka |
masło lub margaryna | 2 łyżki |
kakao | 2 łyżki |
cukier | 2 łyżki |
woda | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: