Składniki:
szpinak | 400 gram |
łosoś filet | 400 gram |
parmezan starty | 2 łyżki |
grubo mielony pieprz | |
masło | 50 gram |
mąka pszenna | 5 łyżek |
mleko | 1/2 litra |
śmietana kremówka | 80 ml |
jajko | 1 szt |
kruche ciasto |
szpinak | 400 gram |
łosoś filet | 400 gram |
parmezan starty | 2 łyżki |
grubo mielony pieprz | |
masło | 50 gram |
mąka pszenna | 5 łyżek |
mleko | 1/2 litra |
śmietana kremówka | 80 ml |
jajko | 1 szt |
kruche ciasto |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: