Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Łososiowe kotleciki z jajkiem

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

łosoś filet 30 dag
jajko 4 szt
żółtko jajek 1 szt
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat
cebulka 1 szt
koperek 1 pęczek
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Łososiowe kotleciki z jajkiem

Filet z łososia myjemy osuszamy odcinamy skórę i siekamy dużym nożem . Cztery jajka gotujemy na twardo , po ugotowaniu studzimy i siekamy drobno. Cebulkę obieramy i siekamy. Wszystkie składniki dokładnie urabiamy z żółtkiem i solą morską do smaku. Dodajemy pieprz świeżo mielony i posiekany koperek. Z masy formujemy małe kotleciki, Patelnie grillowa smarujemy olejem i smażymy kotleciki na złoto.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Zuzelka 01.02.2013 11:15
wypróbuję
caffee_tea 01.02.2013 11:06
ciekawe przepis
Adam/ZUB3R 01.02.2013 11:06
smacznie wyglądają
iwa643 01.02.2013 11:05
Lekkie i smaczne
Pyszota 01.02.2013 11:00
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak