Przepis i sposób przygotowania na: Łosoś w papilotach i trzech sosach
Składniki każdego z sosów miksujemy.
łosoś | 4 kawałki |
oliwa | 1 łyżka |
cytryna | |
zielony sos: | |
pietruszka | pół pęczka |
cebula dymka ze szczypiorkiem | 1 szt |
kapary | 1 łyżka |
oliwa | 2 łyżki |
musztarda | pół łyżeczki |
jogurt gęsty | |
koperek | |
sos z zielonego groszku: | |
bazylia | 6 gałązek |
oliwa | 1 łyżka |
zielony groszek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: