Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Lody orzechowe z olejem orzechowym i mixem orzechów

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

lody orzechowe 100 ml
orzechy włoskie 10 g
orzechy laskowe 10 g
orzechy nerkowca 20 g
orzechy piniowe 5 g
olej z orzechów włoskich 10 ml

Przepis i sposób przygotowania na: Lody orzechowe z olejem orzechowym i mixem orzechów

Na spód pucharka lejemy odrobinę oleju z orzechów laskowych. Dokładamy na spód po 2-3 gałki lodów orzechowych. Posypujemy z góry mieszanką orzechów. Całość dekorujemy opcjonalnie bitą śmietaną.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Stenka 10.06.2015 12:30
Mój ulubiony smak

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak