Składniki:
pierś z kurczaka | 1 kg |
bukier smaku | 2 łyżki |
pieczarki | 400 g |
papryka czerwona | 1 szt |
papryka żółta | 1 szt |
curry | |
pieprz | |
masło | |
sól | |
cebula | 1 szt |
papryka zielona | 1 szt |
marchew | 1 słoik |
kukurydza | 1 słoik |
groszek | 1 słoik |
pierś z kurczaka | 1 kg |
bukier smaku | 2 łyżki |
pieczarki | 400 g |
papryka czerwona | 1 szt |
papryka żółta | 1 szt |
curry | |
pieprz | |
masło | |
sól | |
cebula | 1 szt |
papryka zielona | 1 szt |
marchew | 1 słoik |
kukurydza | 1 słoik |
groszek | 1 słoik |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: