Składniki:
mąka ryżowa | 140 g. |
mąka kukurydziana | 140 g. |
Mąka z tapioki | 70 g. |
ksylitol | 50 g. |
masło | 230 g. |
jajko | 1 Szt. |
lawenda suszona | 1 Łyżka |
Śmietanka kokosowa | 1 Łyżka |
mąka ryżowa | 140 g. |
mąka kukurydziana | 140 g. |
Mąka z tapioki | 70 g. |
ksylitol | 50 g. |
masło | 230 g. |
jajko | 1 Szt. |
lawenda suszona | 1 Łyżka |
Śmietanka kokosowa | 1 Łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: