Przepis i sposób przygotowania na: Kruche brzoskwiniowo - borówkowe z ciemną kruszonką.
Kroki postępowania
Smacznego !
mąka pszenna | typ 500 1 szklanka |
mąka orkiszowa | 1 szklanka |
cukier brązowy | 1/2 szklanki |
masło | 200 g |
żółtko jajek | 3 sztuki |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do posypania |
brzoskwinie w puszce | 1 cała puszka |
borówka amerykańska | 250 g |
białko | 3 sztuki |
sól | 1 szczypta |
budyń owocowy | 1 opakowanie malinowego z cukrem |
mąka orkiszowa | 3 łyżki |
kakao | 1 łyżeczka |
cukier kryształ | 3 łyżki |
masło | 3 łyżki |
cukier puder | do oprószenia ciasta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: