Przepis i sposób przygotowania na: Krem z sałaty podany z jajkiem poche z zielonym pieprzem i prażonym słonecznikiem
Kroki postępowania
Na suchej patelni lekko uprażyć słonecznik.
Podawać z lekko podgrzaną zupą.
kiełki soi | 1/3 kubka |
kiełki słonecznika | 1/3 kubka |
sałata | 15 średnich liści |
woda | 1 kubek |
maślanka | 0,5 kubka |
tymianek | 2 gałązki |
Pieprz zielony ziarnisty Prymat | 2 kulki |
jajko | 1 średnie |
ocet | 1 łyżka |
masło | 1 cienki plasterek |
słonecznik łuskany | 2 łyżki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: