Przepis i sposób przygotowania na: Kolorowy kontrast, czyli sernik z musem borówkowym :)
Kroki postępowania
SMACZNEGO!
ciastka maślane | 200 g |
masło | 8 g |
twaróg | 500 g |
serek mascarpone | 500 g |
cukier | 1/2 szklanki |
budyń śmietankowy | 1 szt |
jaja | 5 szt |
śmietana 18 proc | 150 g |
borówki | 300 g |
cukier puder | 3 łyżki |
cukier wanilinowy | 2 łyżki |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 1 łyżka |
śmietana 30% | 1/2 l |
cukier puder | 5 łyżek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: