Składniki:
feta | 10 dkg |
ciecierzyca | 1/2 puszki |
posiekana mięta | 2 łyżki |
czosnek | 1 ząbek |
oliwa | 1 łyżka |
sól, pieprz | do smaku |
mąka pszenna | 20 dkg |
miękkie masło | 2 łyżki |
szpinak | 20 dkg |
woda | 1/2 (ciepła) |
mąka żytnia | 15 razowa |
feta | 10 dkg |
ciecierzyca | 1/2 puszki |
posiekana mięta | 2 łyżki |
czosnek | 1 ząbek |
oliwa | 1 łyżka |
sól, pieprz | do smaku |
mąka pszenna | 20 dkg |
miękkie masło | 2 łyżki |
szpinak | 20 dkg |
woda | 1/2 (ciepła) |
mąka żytnia | 15 razowa |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: