Przepis i sposób przygotowania na: Kofty z cielęciny z sosem czosnkowym
Kroki postępowania
sos: czosnek zmiażdżyć z solą,wymieszać z jogurtem naturalnym.doprawić pieprzem
podawać gorące
cielęcina | 0,5 kg |
cebula | 1 mała |
natka pietruszki | 3 łyżki posiekanej |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
przyprawy | 1 łyżeczka mieszanki tureckiej |
papryka | wędzona 1 szczypta |
pasta chili | 1 łyzka |
jogurt naturalny | 4 łyżki |
czosnek | 2 ząbki |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: