Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kiełbaska z kolorowymi dodatkami

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kiełbasa śląska 500 gram
pieczarki 25 dkg
cebula 1 szt
oliwki czarne Smak 8 szt
szczypiorek
pomidory 1 szt
papryka czerwona 1/2 szt
sos słodko-kwaśny 4 łyżki
olej

Przepis i sposób przygotowania na: Kiełbaska z kolorowymi dodatkami

Kiełbaskę kroimy w słupki i podsmażamy na oleju Dokładamy drobno pokrojoną cebulę i plasterki pieczarek. Dokładam pokrojone oliwki i sos słodko kwaśny. Dekoruje szczypiorkiem i plasterkami pomidora. Smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Pani Domu 25.08.2014 10:53
fajny przepis
Wafelek2601 24.08.2014 22:48
Pyszna ta kiełbaska
Kejti 24.08.2014 21:53
Poproszę :-)
Gracer 24.08.2014 21:42
Szybka kolacja, pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak