Przepis i sposób przygotowania na: Kefir truskawkowy
Wychłodzony kefir zmiksować z truskawkami i cukrem. Rozlać do szklanek. Do każdej szklanki włożyć po 1 łyżce pokrojonych w plasterki truskawek.
Kefir truskawkowy - gęsty, o kremowej konsystencji. Smaczny, idealny na podwieczorek lub drugie śniadanie. Polecam!
kefir | 400 gramów |
truskawki | 10 sztuk |
cukier | 1 szczypta |
Wychłodzony kefir zmiksować z truskawkami i cukrem. Rozlać do szklanek. Do każdej szklanki włożyć po 1 łyżce pokrojonych w plasterki truskawek.
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: