Przepis i sposób przygotowania na: Kawior po żydosku
Smaczne proste i ładnie sie prezentuja na kazdej imprezie
Mozna zrobic jeszcze Dip do kawioru wystarczy wymieszac ze soba 3 łyzki żurawiny ze słoika i 2 łyzeczki chrzanu i gotowe .
filet z kurczaka | 1 kg |
jajko | 6 szt |
majonez tradycyjny | 5-6 łyzek |
płatki migdałowe | 1 opakowanie |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
Liść laurowy suszony Prymat | 5 szt |
Ziele angielskie całe Prymat | 6 ziarenek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: