Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kapusta włoska w surówce

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta włoska 1 szt
marchew 1 szt
jabłka 2 szt
por (biała część) 1 szt
oliwa 5 łyżek
cukier
pieprz
sól

Przepis i sposób przygotowania na: kapusta włoska w surówce

Kapustę szatkujemy nasalamy i odstawiamy aby zmiękła na 30 min.Marchew i jabłka obieramy i trzemy na tarce, por kroimy w pół krążki. Kapustę odciskamy z soku i mieszamy z marchewką, jabłkami i porą. Całość polewamy oliwą i doprawiamy do smaku przyprawami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

junox 24.02.2013 22:12
bardzo smaczna
Łukasz15 09.12.2012 21:32
Smaczna i zdrowa
maciek7 03.09.2012 20:16
pycha
Aneta41 22.07.2012 17:56
bardzo fajna
kuklik 21.07.2012 23:02
bardzo lubię włoską w surówce

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak