Przepis i sposób przygotowania na: Kapuśniak na wędzonych udkach
Kroki postępowania
Por oczyścić i posiekać, wrzucić do garnka. Gotować 5 minut.
Udka wyjąć z zupy, przestudzić.
Obrać mięso z udek i pokroić na mniejsze kawałki. Wrzucić do zupy,
udka wędzone | 2 szt |
ziemniaki | 4 szt |
marchew | 1 szt |
seler naciowy | 1 łodyga |
por | 1 mały |
kapusta kiszona | 500 g |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
ziele angielskie | 2 szt |
Pieprz czarny ziarnisty Prymat | 1- szt |
kminek | 1 lyzeczka |
sól i pieprz | . do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: