Składniki:
wywaru z mięsa | 1,5 l |
kapusty białej | 50 dag |
pieczarek | 10 szt |
migdałów | 5 dag |
mąki | 1-2 łyżki |
papryki konserwowej | 2 strąki |
wina czerwonego wytrawnego | 1/2 szkl |
tłuszcz | |
sól | |
pieprz | |
papryka mielona |
wywaru z mięsa | 1,5 l |
kapusty białej | 50 dag |
pieczarek | 10 szt |
migdałów | 5 dag |
mąki | 1-2 łyżki |
papryki konserwowej | 2 strąki |
wina czerwonego wytrawnego | 1/2 szkl |
tłuszcz | |
sól | |
pieprz | |
papryka mielona |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: