Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapuśniaczek

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

porcja rosołowa
kasza kukurydziana
kapusta biała
marchew
ziemniaki
sól do smaku
Pieprz biały mielony Prymat
Liść laurowy suszony Prymat
ziele angielskie
koperek

Przepis i sposób przygotowania na: Kapuśniaczek

Porcję rosołową umyć, zalać wodą, dodać pokrojone w kostkę ziemniaki, marchew i poszatkowaną kapustę.Dodać listek, ziele, sól.Gotować do miękkości, pod koniec dodać kaszkę kuskus.Dodać koperek, w razie potrzeby doprawić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 19.08.2014 01:42
Dobra zupa.
VioletoweKucharzenie 17.08.2014 15:55
smaczna zupka!
w mojej kuchni 17.08.2014 11:06
pyszna zupka...też mam taki talerz..
IlonaAlbertos 17.08.2014 10:55
Apetyczna, domowa zupka.
Ewelina1991 17.08.2014 09:52
smakowita zupka
Agnieszka-87-25 17.08.2014 09:30
pysznie się prezentuje
pestka 17.08.2014 09:28
smaczna zupa
Pietruszka 17.08.2014 09:12
pyszna zupka
Motorek 17.08.2014 07:57
Pysznie wygląda
cukiereczek 17.08.2014 07:30
domowy kapuśniaczek PYCHA

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak