Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kanapki z ciemnego pieczywa wysokobiałkowego - dla trenujących

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pieczywo wieloziarniste wysokobiałkowe 4 kromki
twarożek chudy kremowy 4 łyżki
jajka ugotowane na twardo 2-3 szt.
pomidor dojrzały duży
rzeżucha do smaku
pietruszka zielona do smaku
kiełki gorczycy do smaku
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat
Pieprz czarny mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Kanapki z ciemnego pieczywa wysokobiałkowego - dla trenujących

Pieczywo wysokobiałkowe posmarować dowolnie grubo gęstym kremowym chudym twarożkiem. Jajka na twardo pokroić w plasterki i ułożyć na kanałach. Posypać solą morską i przybrać listkami rzeżuchy, kiełkami gorczycy oraz natką pietruszki. Podawać od razu po przygotowaniu.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kardamonovy 06.06.2017 13:12
Jadłabym jak nic :).
w mojej kuchni 05.06.2017 17:35
dobre dla diety wysokobiałkowej
cukiereczek 05.06.2017 16:54
domowe, smaczne kanapeczki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak