Składniki:
Biszkopt | |
jaja | 6 |
cukier | 1 szklanka |
proszek do pieczenia | 1 lyzeczka |
Masa truskawkowa: | |
jogurt truskawkowy | 1 litr |
margaryna | 250 g |
żółtko jajek | 2 |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 6 lyzeczek |
galarekta truskawkowa | 2 |
truskawk | 500 g |
Biszkopt | |
jaja | 6 |
cukier | 1 szklanka |
proszek do pieczenia | 1 lyzeczka |
Masa truskawkowa: | |
jogurt truskawkowy | 1 litr |
margaryna | 250 g |
żółtko jajek | 2 |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 6 lyzeczek |
galarekta truskawkowa | 2 |
truskawk | 500 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: