Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jesienne razowe fusilli z dynią

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

świderki razowe 1/2 opakowania
dynia 1 kawałek
Przyprawa curry orientalna Prymat
natka pietruszki
Pieprz biały mielony Prymat
masło 1 łyżeczka
oliwa 1 łyżeczka
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Jesienne razowe fusilli z dynią

Makron świderki gotujemy w osolonej wodzie według przepisu na opakowaniu. Dynie obieramy usuwamy pestki. Kroimy w kwadraciki i podsmażamy na masełku z odrobina oliwy. Podlewamy odrobiną wody z gotowania makaronu. Doprawiamy sola ,pieprzem i curry. Na patelnie z dynia dodajemy ugotowany makaron - lekko mieszamy i dodajemy posiekaną natkę pietruszki. Podajemy na ciepło.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ania321 14.10.2013 17:12
smaczne danie :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak