Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jajka faszerowane piklami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

majonez 1 łyżeczka
ogórek konserwowy 2 szt
Musztarda miodowa Prymat 1 łyżka
Papryka słodka mielona Prymat 1 szczypta
Pieprz czarny mielony Prymat 1 szczypta
jajko ugotowane na twardo 6 szt

Przepis i sposób przygotowania na: jajka faszerowane piklami

Przekrój jajka wzdłuż . Wydrąż żółtka i umieść w misce . Rozgnieć je i dodaj majonez , drobno posiekane ogórki , musztardę i pieprz . Mieszaj tak długo aż konsystencja będzie jednolita . Wypełnij jajka uprzednio przygotowanym farszem i posyp papryką . Wstaw do lodówki . Gotowe do podania.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Madzia2000 11.11.2012 22:43
lubię to ;]
K&J 11.11.2012 22:31
faJNE
Agnieszka/gucio22 11.11.2012 22:24
super ogórki i jajka ten duet na pewno nie będzie mdły muszę takie zrobić :))

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak