Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko ugotowane na twardo 6
sól i pieprz
Papryka ostra mielona Prymat
remulada duńska 3 łyżki
ogórki konserwowe 2-3
natka pietruszki 1 pęczek

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane

Jajka przekrój na pół,wyjmij żółtka i przełóż do miseczki. Do żółtek dodaj remuladę duńską,sól,pieprz i paprykę. Dokładnie wymieszaj.
Tak przygotowanym farszem nadziej jajka.
Ogórki pokrój w drobną kostkę i wyłóż na wierzch jajek. Na końcu jajka udekoruj natką pietruszki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

krokus 09.05.2016 22:03
fajne jajka
halina17 09.05.2016 20:40
dobre jajka : )

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak