Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Hot-dog z grilla

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bagietka 1 sztuka
parówki 2 sztuki dobrej jakości
pomidor kilka plasterków
sałatka szwedzka 2-3 łyżki
ketchup pikantny
Musztarda sarepska Prymat

Porada

zamiast sałatki szwedzkiej można użyć ogórki kiszone lub marynowane

Przepis i sposób przygotowania na: Hot-dog z grilla

Na rozgrzanym grillu ułożyć parówki,grillować niezbyt długo (aż dostaną paseczków na skórce) pod koniec na ruszcie ułożyć przekrojoną wzdłuż bagietkę,piec aż będzie ciepła. Do ciepłej bagietki wlać odrobinę musztardy,ułożyć parówki,sałatkę szwedzką oraz pokrojone pomidory.całość polać ketchupem. od razu podawać

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

irenka 22.07.2015 20:34
przepyszne jedzonko
agnieszka214 22.07.2015 17:44
super smaczne
krokus 22.07.2015 17:43
smaczny hot-dog

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak