Przepis i sposób przygotowania na: Gruszki zatopione w cieście pod bezą, czyli naprawdę smaczny dodatek do niedzielnej kawki :)
Kroki postępowania
SMACZNEGO!
mąka pszenna | 2 szklanki |
żółtko jajek | 3 szt |
cukier drobny | 150 g |
mleko 3,2% | 1/2 szklanki |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
masło | 210 g |
gruszki | 8-10 szt |
białko | 3 szt |
sól | szczypta |
cukier drobny | 2,5 łyżki |
masło | 50 g |
mąka | 120 g |
cukier puder | 50 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: