Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grillowany bakłażan z pieczarkami i oscypkiem

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bakłażan 1 szt
pieczarki 20 dag
szczypior
oscypek
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Grillowany bakłażan z pieczarkami i oscypkiem

Bakłażana myjemy osuszamy , kroimy w plasterki solimy i odstawiamy. Po ok 15 min myjemy go osuszamy , doprawiamy przyprawą do grilla i grillujemy. Pieczarki kroimy w plasterki , lub połówki i grillujemy na tacce - doprawiamy przyprawą do grilla. Danie układamy na talerzu , posypujemy posiekanym szczypiorem i dodajemy sznurki sera oscypka.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Adamorek 28.04.2014 12:29
smacznie, zdrowo, wyjątkowo
magdziorka6 06.07.2013 17:32
pyszna przekąska
arbuzowo 06.07.2013 14:29
bardzo fajna lekka przystaweczka z grilla
idealme 06.07.2013 13:27
muszą być pyszne!:)
Adamorek 06.07.2013 12:10
super wygląda
aisza1 06.07.2013 09:21
bardzo ciekawy przepis
Mniam 06.07.2013 08:52
Danie przypomina mi wakacje.
Agnieszka-87-25 06.07.2013 08:44
bardzo ładnie wygląda
iwa643 06.07.2013 08:34
Polecam lekkie i smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak