Składniki:
kiełbasa śląska | 6 lasek |
marynata | |
oliwa | 1/3 szkl. |
miód pszczeli | 2 łyżki |
Musztarda sarepska Prymat | 2-3 łyżki |
tymianek | 1 łyżeczka |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 łyżeczka |
kiełbasa śląska | 6 lasek |
marynata | |
oliwa | 1/3 szkl. |
miód pszczeli | 2 łyżki |
Musztarda sarepska Prymat | 2-3 łyżki |
tymianek | 1 łyżeczka |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: