Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grillowana kaszanka z pieczarkami i cebulą

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

Kaszanka Madej Wróbel 5 szt
cebula 1 mała szt
pieczarki kilka szt
sól do smaku
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Grillowana kaszanka z pieczarkami i cebulą

Pieczarki umyć i obrać ze skórki, następnie pokroić na kawałki. Cebulę obrać i również pokroić. Kaszankę ponacinać wzdłuż i wkładać do środka pieczarki oraz cebulę. Oprószyć pieprzem i solą. Zawinąć kaszankę w folię aluminiową. Grillować przez minimum pół godziny.
Smacznego :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

dodi 18.06.2016 15:19
musi być przepyszna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak