Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

grandilla z masą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

grandilla 4 sztuki
sok z cytryny
serek homogenizowany 15 dkg
cukier puder 7 dkg
śmietana 5 łyżek
likier kokosowy 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: grandilla z masą

Robię masę ucierając ze sobą serek homogenizowany, śmietanę, cukier puder, sok z cytryny i likier kokosowy. Powstałą masą napełniam połówki przepołowionych na pół i wydrążonych owoców grandilli. Podaję po schłodzeniu w lodówce.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

andżelika1 07.08.2012 16:36
zobaczę czy u mnie w sklepie są grandille
sznycel 07.08.2012 15:24
grandille można kupić w dobrych supermarketach. W smaku przypominają dojrzały agrest, sa pyszne i orzeżwiające.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak