Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

francuskie z nutelą

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ciasto francuskie 1 sztuka
nutella 1 słoik
masło orzechowe 1 słoik

Przepis i sposób przygotowania na: francuskie z nutelą

Ciasto francuskie tniemy na prostokąty. Kładziemy na blaszkę i wstawiamy do nagrzanego piekarnika do 180'C na 15-20 min tak żeby wyrosło i się zarumieniło.
Nutellę i masło orzechowe mieszamy razem.
Jak poduszeczki z ciasta francuskiego ostygną nakładamy czekoladową masę.
Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pajbek 05.02.2013 13:45
Jestem pewna, że to smaczne :-)
EWI 05.02.2013 08:48
pychaa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak