Składniki:
filet z indyka | 80 dag |
borowiki | 30 dag |
cebula | 1 sztuka |
natka pietruszki | 1/2 pęczek |
sól | |
śmietana | 3 łyżki |
mąka | 1 łyżka |
tłuszcz do smażenia | |
bulion drobiowy | 1 1/2 szklanka |
filet z indyka | 80 dag |
borowiki | 30 dag |
cebula | 1 sztuka |
natka pietruszki | 1/2 pęczek |
sól | |
śmietana | 3 łyżki |
mąka | 1 łyżka |
tłuszcz do smażenia | |
bulion drobiowy | 1 1/2 szklanka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: