Składniki:
cielęcina bez kości | 50 dag |
mąka | 2 dag |
tłuszcz | wg uznania |
rum | 25 ml |
orzechy włoskie | 3 dag |
sól | wg uznania |
pieprz | wg uznania |
sok z cytryny | wg uznania |
brzoskwinie | 20 z kompotu |
wino białe wytrawne | 100 ml |
cielęcina bez kości | 50 dag |
mąka | 2 dag |
tłuszcz | wg uznania |
rum | 25 ml |
orzechy włoskie | 3 dag |
sól | wg uznania |
pieprz | wg uznania |
sok z cytryny | wg uznania |
brzoskwinie | 20 z kompotu |
wino białe wytrawne | 100 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: