Składniki:
podwójna pierś z kurczaka | 1 |
jajko | 2 |
drobno startego sera żółtego | 3 łyżka |
majonezu | 2 łyżki |
mąki | 2 łyżka |
mleka 3,2% | 1/4 szk |
sól do smaku | |
olej do smażenia | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
podwójna pierś z kurczaka | 1 |
jajko | 2 |
drobno startego sera żółtego | 3 łyżka |
majonezu | 2 łyżki |
mąki | 2 łyżka |
mleka 3,2% | 1/4 szk |
sól do smaku | |
olej do smażenia | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: