Składniki:
cebula dymka ze szczypiorkiem | |
ząbek czosnku | 2 |
olej | 3 łyżki |
ryż | 15 dag |
soczewica | 10 dag |
sól | |
puszka kukurydzy | 1/2 puszki |
bulion | 0,75 litra |
żółty ser | 5 dag |
cebula biała | |
papryka czerwona | 4 |
cebula dymka ze szczypiorkiem | |
ząbek czosnku | 2 |
olej | 3 łyżki |
ryż | 15 dag |
soczewica | 10 dag |
sól | |
puszka kukurydzy | 1/2 puszki |
bulion | 0,75 litra |
żółty ser | 5 dag |
cebula biała | |
papryka czerwona | 4 |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: