Składniki:
fasolka szparagowa | 200 g |
olej | 2 łyżki |
ryż arborio | 500 g |
bulion warzywny | 200 ml |
chińska mieszanka warzywna | 200 g |
koncentrat pomidorowy | 1 łyżka |
nori | 2 g (prażone) |
sól i pieprz |
fasolka szparagowa | 200 g |
olej | 2 łyżki |
ryż arborio | 500 g |
bulion warzywny | 200 ml |
chińska mieszanka warzywna | 200 g |
koncentrat pomidorowy | 1 łyżka |
nori | 2 g (prażone) |
sól i pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: