Składniki:
fasolka szparagowa | 30 dag |
cebula | 1/2 szt |
kukurydza konserwowa | 1/2 szkl |
kalafior | 15 dag |
marchewka | 1 szt |
oliwa | 1 łyżka |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
sok z cytryny | do smaku |
sos sojowy | do smaku |
fasolka szparagowa | 30 dag |
cebula | 1/2 szt |
kukurydza konserwowa | 1/2 szkl |
kalafior | 15 dag |
marchewka | 1 szt |
oliwa | 1 łyżka |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
sok z cytryny | do smaku |
sos sojowy | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: