Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka szparagowa z kabaczkiem

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

fasolka szparagowa zielona 20 dag
Fasolka szparagowa żółta 20 dag
kabaczek 20 dag
masło 3 łyżki
Bułka tarta klasyczna Prymat 1-2 łyżki
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka szparagowa z kabaczkiem

Fasolkę umyć, oczyścić, i ugotować w osolonej wodzie, odcedzić. Kabaczek obrać, pokroić w kostkę, podsmażyć na rozgrzanym maśle. Do podsmażonego kabaczka wsypać ugotowaną fasolkę, oprószyć bułką tartą, wymieszać, chwilę podsmażyć.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorian 11.02.2014 15:11
pyszna fasolka
Aneta41 18.11.2012 15:34
super
Iwusia 06.10.2012 23:07
smaczne połączenie
caralajna 01.09.2012 08:57
bardzo ciekawy duet, zrobię sobie taką :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak