Składniki:
drożdże świeże | 50 g |
mąka tortowa | 500 g |
mleko 2% | 1 szkl |
olej rzepakowy | 100 ml |
żółtko jajek | 3 szt |
jaja | 2 szt |
cukier waniliowy | 1 opakowanie |
cukier puder | 1/2 szkl |
jabłka prażone | 500 ml/słoik |
płatki migdałowe | 100 g |
drożdże świeże | 50 g |
mąka tortowa | 500 g |
mleko 2% | 1 szkl |
olej rzepakowy | 100 ml |
żółtko jajek | 3 szt |
jaja | 2 szt |
cukier waniliowy | 1 opakowanie |
cukier puder | 1/2 szkl |
jabłka prażone | 500 ml/słoik |
płatki migdałowe | 100 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: