Przepis i sposób przygotowania na: Drożdżowe bułeczki z borówkami i kruszonką
Kroki postępowania
Smacznego !!!
Ciasto: | |
mąka pszenna | 2 szklanki |
mąka krupczatka | 11/2 szklanki |
mleko | 1 szklanka |
cukier | 1 szklanka |
masło | 50 g |
jaja | 3 sztuki |
esencja waniliowa | 2 łyżeczki |
drożdże | 40 g |
masa | |
borówka amerykańska | 200 g |
mąka ziemniaczana | 1 łyżka |
cukier puder | 1 łyżka |
kruszonka | |
masło | 50 g |
cukier | 3 łyzki |
mąka | 3 łyżki |
DODATKOWO: | |
jajko |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: