Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dip do grillowanego mięsa

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

majonez tradycyjny 6 łyżek
sok z cytryny 3 łyżki
curry 3 łyżeczki
miód 1 łyżeczka
pieprz 1/2 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Dip do grillowanego mięsa

Do majonezu dodać sok z cytryny oraz miód, wymieszać. Następnie dodać curry oraz pieprz i ponownie wymieszać. Przed podaniem schłodzić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Lidzia 24.04.2014 17:18
Podoba mi się.
Renata9 24.04.2014 16:27
szybki i smaczny dip

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak