Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Deser arbuzowo-nektarynkowy z płatkami migdałów

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

nektarynka 2 szt
arbuz 1 duży kawałek
płatki migdałowe 50 gram
bita śmietana

Przepis i sposób przygotowania na: Deser arbuzowo-nektarynkowy z płatkami migdałów

Arbuza pokroić na kawałki, usunąć pestki. Nektarynki umyć i również pokroić. Wymieszać owoce, przełożyć je do niskich szklanek lub do pucharków. Posypać migdałowymi płatkami i dodać bitą śmietanę. Wierzch udekorować płatkami migdałów.
Smacznego :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Aleksandra/Olcia 10.08.2016 17:34
apetyczny deser
bietka 10.08.2016 16:02
smaczny deserek :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak