Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Czerwona kapusta z mandarynką i majonezem

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mandarynki 2 szt
natka pietruszki mały pęczek
sól do smaku
pieprz do smaku
cukier do smaku
majonez 1 łyżka
cebula 1/2 szt
kapusta czerwona 1/2 główki

Przepis i sposób przygotowania na: Czerwona kapusta z mandarynką i majonezem

Kapustę drobno poszatkować,dodać pokrojoną cebulkę.Mandarynki obrać,podzielić na cząstki i pokroić na kawałki,dodać do kapusty razem ze sokiem,który wycieknie podczas krojenia.Natkę pietruszki posiekać,dodać do kapusty.Składniki surówki wymieszać,dodać majonez i przyprawić do smaku solą,pieprzem i cukrem.Podawać do mięsa i ziemniaków..

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

monia502 21.02.2014 09:01
Bardzo fajne
elka72 17.11.2013 17:51
Zapewniam,że połączenie mandarynki z majonezem nawet dobrze smakuje :)
Kuchenka 17.11.2013 17:27
odważne połączenie mandarynki z majonezem
Jadwiga/Jaga85 16.11.2013 22:49
Pyszny przepis!!!
Renataj 16.11.2013 20:10
Takiej suróweczki jeszcze nie robiłam.
Megg 16.11.2013 18:08
bardzo fajny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak