Przepis i sposób przygotowania na: Cytrynowe muffiny z czereśniami
Kroki postępowania
Czereśnie drylujemy, wkładamy do ciasta.
Kruszonkę przekładamy na owoce.
mąka pszenna | 1,5 szklanki |
cukier | 1/2 szklanki |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
skórka z cytryny | 2 łyżki - otartej skórki |
jogurt naturalny | 125 ml |
jajko | 1 duże lub 2 małe |
olej | 1/4 szklanki |
czereśnie | 200 g |
mąka pszenna | 2 łyżki |
cukier puder | 2 łyżki |
masło | 25 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: